LED/ Photizo® Professional

IMG_1702
Ljusbehandling stimulerar kroppen till snabbare läkning genom en ökad genomblödning. Behandlingen ger en ökning av immunförsvaret lokalt.

Vår kropp har en unik förmåga att läka sig själv. När denna läkning startar behöver cellerna energi.

Photizo® Professional LED ljusbehandlingar tillför denna energi genom ljus.

Friskvård, inför ansträngning och läkande. Snabbare återhämtning från skador, läkning av sår, smärtlindring men även friskvårdsbehandling inför ansträngning samt för att förebygga skador.

Photizo® Professional LED Ljusbehandlingar används framgångsrikt idag av elitryttare på landslags- och internationell nivå, på tävlingshästar i ledande internationella tävlingsstall, på ridskolor, av enskilda hästägare, av veterinärer, equiterapeuter, häst- och hundmassörer, djurvårdare med flera i Sverige.

ph_punkter_animal
Referenser
Minna Telde, dressyr
Pharmalight har hjälp mig att nå till en ny nivå med mina hästar. De har hjälpt mig med att hålla hästarna sunda och mjuka så de kan prestera på topp. De är en viktig pusselbit till att Santana kunnat utvecklas så snabbt som han gjort. Vi använder magnettäcket, kör med Photizon, warpen och vi har Ceratexskydd  på hästarna dagligen.

Charlotte & Rasmus Haid Bondergaard, dressyr
Hästarna Triviant och Roberto som tävlar över hela kontinenten, har ett stort behov av att hålla sig mjuka och spänstiga i kroppen och musklerna före och efter träning samt tävling, på resor, men även hemma i viloperioderna. Detta har vi åstadkommit genom samarbetet med PharmaLight.se.

Vi använder dagligen PharmaLights ActivoMed pulserande magnettäcke på våra hästar
både före och efter träning, samt PharmaLights LED ljusbehandlingar Photizo och Warp 10. För optimala förhållande dygnet runt, står våra hästar med PharmaLights keramiska textilier i nät- och stalltäcke samt Ceratexskydd på natten.

Conrad Lugauer, trav
Conrad använder PharmaLights Warp 10, ActivoMed magnet- och massagetäcke och CeraTex produkter. Varje vecka sedan början på år 2015 arbetar vi på PharmaLight tillsammans med Conrad Lugauer i hans Travstall i Everlöv. Lätt att läsa resultat i travstallen då det finns mycket statistik.

Dag Albert, fälttävlan
KVALITÉN ÄR BRA, RIKTIGT BRA
I stallet har vi Warp 10 som används nästan dagligen. Allt från små sår till att mjukgöra större muskelpartier som hästryggar, låsmuskulatur och halsar. Warpen använder vi även på oss själva och man blir förvånad varje gång man upptäcker hur effektiv den är. Men när det gäller utrustning och produkter – Warp 10 – som är framtagen genom NASAs organisation i USA, så vet man att det fungerar. Kicki kommer även över till mig i England under året och behandlar våra hästar under några dagar i streck. Hon har även varit med på tävlingar här i England samt Tyskland. Vi upplever att det blir en stor skillnad för hästarnas förmåga att kunna genomföra stora tävlingar på ett positivt sett, om de blivit behandlade. Uthållighet, snabb återhämtning och bättre förberedda muskler, är en kort sammanfattning över behandlingarnas resultat.

Dessutom har jag använt ett av CeraTex ryggbälte sedan i somras. Det är det första ryggbälte som jag har kunnat använda en hel dag i sadeln utan att få skavsår eller bli svettig. Nu har min Fru Liz också ett ryggbälte och hon är lika nöjd som jag är. Kvalitén på alla CeraTex produkter är förvånansvärt hög. Hade förväntat mig ett högre pris för den kvalitén. Knäskydden är mjuka, följsamma och även de kan jag använda hela dagar utan att det blir obehagligt eller ger skavsår. Kvalitén är bra, riktigt bra.

Vill du ha fler referenser gå hit och läs mer:

ph_behandling_häst_webb2